Close
Levegő-víz hőszivattyú energiahatékony fűtésre, hűtésre.
info@technikcool.hu

CU Group története

A CU Group 1992-es alapítása óta folyamatosan feljődik, ám jelenlegi formáját 2006-ban nyerte el. A tulajdonosi kör korán felismerte a piaci igényeket, s így egyesítve a Benedek és Társa, a Ferenczi Épületgépészet és a CU-Impex nagykereskedelmi egységét egy csoportba alakulva létrehozták a CU Group-ot. A mai trendeknek megfelelően folyamatosan bővülő árukészlettel áll megrendelői által támasztott követelmények elé, így a hosszú évek alatt Magyarország egyik meghatározó épületgépészeti kereskedelmi csoportjává nőtte ki magát. A vállalkozások által képviselt nemzetközi gyártók bizalma és a belföldi partnerek hűsége segítségül szolgált egy európai szintű, több mint 10.000 m2 alapterületű raktárbázis, valamit folyamatosan bővülő kiskereskedelmi hálózat kialakításában. A logisztikai rendszer felépítése lehetővé teszi nem csak a belföldi, hanem akár a határon túli másnapi kiszállításokat is.

A kollégák szakmai tudását olyan innovatív gyártók segítik, mint az Alföldi, Geberit, Grundfos, Grohe, Hansgrohe, Kludi, Mofém-Teka, McAlpine, Siemens, Saunier-Duval, Vaillant, VIEGA illetve számos hazai és nemzetközi gyártó. A belső képzések során a technológiai újdonságok elsajátítása és azok partnerek felé történő átadása a cél. A megújuló energiák, a környezetvédelem visszaköszönnek a saját tulajdonú ingatlanok kialakításában, valamint az értékesítésre kerülő rendszerek felépítésében is.

A CU Group saját márkás termékei a Technik Cool, Technik Therm és Technik Santiery, melyek minőségi és megfizethető termékek az épületgépészeti piacon. 25 éves szakmai tapasztalattal, valamint ismert hazai gyártók segítségével állították össze a CE és ISO minősítéssel rendelkező rendszereiket.

Ferenczi Épületgépészeti Kft. kistarcsai üzlete

CU Impex Kft. budaörsi üzlete

Benedek és Társa Kft. soroksári üzlete